tandlæge

Stop med at udskyde dine tandlægetider

Stop med at udskyde dine tandlægetider

advertorial

For mange er en tur til tandlægen ikke en god oplevelse. Det gør, at de afmelder deres tandlægetider, udskyder dem, eller slet ikke møder op. Det mener vi, at der bør blive lavet om på, da der er mange grunde til, at man bør gå til tandlæge.

Spar penge ved at gå til tandlæge oftere

Medmindre man har supertænder, så er det en god idé at tage til tandlægen ofte. Det er det, fordi man ved at få sine tænder tjekket ofte er bedre sikret mod huller og andre skavanker, som kan ende med at blive en dyr omgang. Når man kommer skavankerne i forkøbet, så bliver det næsten altid billigere, end hvis man venter indtil det gør ondt, og skaden er sket. Der er altså penge at spare, ved at tage oftere til tandlæge.

image

Tænderne skal være der resten af dit liv

Noget af det, som mange glemmer, når man snakker tænder, det er, at tænderne skal være der resten af ens liv. Derfor skal man passe godt på dem, børste tænder flere gange om dagen, og også bruge penge på at komme til tandlægen. Hvis først en tand er død, så kommer den ikke igen, og man skal derfor leve uden denne, eller betale dyre domme for en falsk.

Ved at tage til tandlægen, så vedligeholder man sine tænder løbende, og sikrer derved, at man ikke render rundt med tænder der er ved at dø eller lignende. Man får altså et flottere smil, og sikrer, at man har tænder, som vil holde resten af ens dage.

Priserne er ofte de samme

Det mange er bange for når de flytter, det er, at deres nye tandlæge vil være dyrere end deres gamle. Sådan hænger det ikke sammen, da mange af priserne er fællesstyret, så de ikke stikker af. Det er altså ligegyldigt, om man tager forbi en tandklinik i Holbæk, eller om man tager forbi en i Århus. Priserne bør ligge op ad hinanden.