Sammensæt Fusion-smykker med den rette påklædning

Sammensæt Fusion-smykker med den rette påklædning

Det er jo meget rammende, at når man ligefrem har at gøre med en smykkekollektion, der netop bærer navnet Fusion, så skal det det også kunne fusioneres med den rette sammensætning af garderobe-inventar, når man kobler smykker med dette.

Som udgangspunkt er der tale om nogle ret så feminine og lettere minimalistiske smykker i omfang, men nogle af del-elementerne ved denne kollektion har virkelig også nogle påtrængende pangfarver.

Således kan man fra denne kollektion finde smykker, der både passer til den diskrete persontype og så vedkommende, der ikke har noget imod at tilføre sig lidt opmærksom – også fra de små elementer fra i en smykkekollektion. 

Både mænd, kvinder og alle andre identifikationsopfattelser kan benytte sig af disse smykker, omend de nok henvender sig mere til den stilsikre og selvbevidste kvinde, der på en og samme tid kan lide at være sin individuelle stil frem, men som ikke ønsker den store opmærksom rette mod en selv.

Og hvordan opnår man så dette?

Et eksempel kan være at tage en fingerring fra kollektion, der har en meget anmassende farve, der dækker det meste af overfladen på denne ring, og så koble den med en kjole, der har nogenlunde samme farve som gennemgående tema, der går fra bund til top.

Eller man kan selvfølgelig lave en stor kontrastfarve mellem kjolens gennemgående farve og så ringens modsatte farve.

Hvis man derimod kigger på de vedhæng, man kan få fra Fusion- kollektionen, så vil disse passe sammen med mange forskellige munderinger, om det så er det lettere arbejdstøj, hvor man skal til firmafrokost i det, eller hvis man sætter det sammen med en mere afslappet kjole.

Som sagt er der dog tale om smykker til (især) en stilsikker kvinde, så du skal selvfølgelig bare sammensætte smykker og tøj, som det passer dig.

Hvem ved, måske ender du selv med at danne mode med din sammensætning?