Professionelt og hjælpsomt Apotek i Asnæs

Professionelt og hjælpsomt Apotek i Asnæs

At gå på apotektet behøver ikke at være et træls ærinde, der tager lang tid og som bryder din dag op. Det kan være hurtigt, nemt og hyggeligt at tage ind og købe en ny fedtcreme eller hente din medicin på recept, når du går på Asnæs Apotek.

Apoteket har hjemme i Asnæs, der er en skøn stationsby, der har hjemme på Nordsjælland. De har åbnet alle dage i uden undtagen søndag vel og mærke, og de har åbent fra morgen til aften. De leverer altså stor fleksibilitet, når du har travlt, og det kun passer at slå et smut forbi efter arbejdet inden du skal samle børnene op i skolen.

Apoteket er ikke blot en butik, men leverer håndkøbsmedicin til de omkringliggende byer Hørve, Grevinge, Vig Lyng og Fårevejle. Derudover har du mulighed for at få leveret direkte til døren, uanset om det er til dit eget hjem eller plejehjemmet. En skøn luksus, hvis benene er trætte.

Skal du have fornyet din recept kan det gøres online. Det eneste du skal gøre er blot at logge ind med dit NemID. Du har dertil også mulighed for at tilgå funktionerne via apotekets smarte app, som kan downloades til både android og Iphones. Det sparer dig en tur til din egen læge.

Er du i tvivl om noget, kan du komme forbi til en medicinsamtale, der er ganske gratis. Her kan du få hjælp til systemet, uanset om du er ny i det eller oplever problemer.

Så uanset hvad dine behov er, om du skal hente medicin månedligt eller om du blot en gang imellem slår et smut forbi efter en god solcreme er Asnæs Apotek et venligt, behageligt og utroligt effektivt apotek. Der står professionelle mennesker bag og foran kassen, og de er alle venlige og klar til at tage i mod dig og hjælpe dig med et smil.