Konsekvenserne af fravalg af revisor i Viborg

Revisorer = omkostning eller det modsatte?

Måske tænker du, at revisor = omkostning. Det er en træls udgift, som man skal betale for ligesom sin rengøringsdame, men træls, det er det da. Der kan du altså godt tro om! I de fleste tilfælde er revisor = vækst. Og det er de fordi, at revisorer kan mere, end man lige går og tror. Der kan derfor være nogle forskellige konsekvenser, hvis du vælger at fravælge en revisor. 

Den første konsekvens er oftest, at der simpelthen ikke er nok styr på regnskabet. For eksempel er der mange, som tænker “arh det er da ligemeget – jeg regner bare som jeg vil, jeg har altid været god til matematik”, men sådan hænger tingene altså ikke lige sammen. 

Forskellige konsekvenser der forlænger processen

For eksempel ville du også kunne blande lidt mørtel sammen og lægge en enkelt mursten – men står du overfor at skulle bygge et helt hus? Jamen så er det formodentligt en god idé at hyre en professionel, der kan ordne huset, så det står uden skrammer og fejl og dermed står snorrelige. Det gælder lidt på samme måde for en Revisor i Viborg, eller hvor du nu måtte bo. 

Den næste konsekvens er også at ved en mulig selvangivelse, som alle firmaer skal lave – altså et slags oplysningsskema – så er det vigtigt, at du sørger for, at dette også er på plads med en underskrift fra en revisor. Især banken finder det mere betryggende at der er en revisors underskrift på papirerne, og en konsekvens af ikke at have det, er dermed oftest at banken stiller flere spørgsmål og går det mere dybdegående igennem.

Og det gør de jo fordi at de har ret – der er fejl i regnskabet, og så kan du starte forfra. Det betyder også, at hvis du i nogle tilfælde skal sende din selvangivelse indtil Erhvervsstyrelsen, ville du også være blevet sparret for en masse tid der.