Køb brugt Tesla og spar penge

Tesla er den elbil som nyder størst prestige i verden. Andre elbiler blegner ved siden af en Tesla model, og det dyre mærke må betragtes som toppen af poppen inden for moderne elbiler.

Foruden at være 100% elbaseret er en Tesla elegant og raffineret i sit design helt ned til mindste detalje. Alle som har prøvet at sidde bag rattet i en Tesla kan skrive under på at køreglæden er helt i top.

Den eksklusive elbil er udrustet med top of the line elektronik og udstyr som garanterer de bedste køre egenskaber og den højeste grad af sikkerhed på vejen. Og så er en Tesla fri for udledning af partikler som forurener det nære miljø og som kan være skadelige ved indånding.

Kan jeg få råd til en Tesla?

Måske drømmer du også om at køre rundt i en lækker Tesla, men betragter samtidig ikke dig selv som tilhørende den finansielle liga som har råd til at anskaffe sådan en dyr bil.

I Danmark er det også exceptionelt dyrt at købe en fabriksny Tesla. I lighed med almindelige benzin og diesel drevne biler er nye Tesla modeller til salg hos forhandlere i Danmark nemlig belagt med høje afgifter som sender bilernes nypris på himmelflugt.

Derfor er det de færreste almindelige lønmodtagere i Danmark som kan finansiere køb af ny Tesla uden at skulle optage et stort lån. Og det er ikke sikkert du har lyst til at gældsætte dig for et køretøjs skyld.

Find din nye Tesla brugt

Du behøver dog ikke at opgive håbet. Hvis du vender blikket mod det danske brugtvognsmarked kan du sikkert gøre drømmen til virkelighed. Hos Biltorvet finder du et stort udvalg af lækre brugte Tesla biler af nyere dato og i fin og køreklar stand, tilsalg hos forhandlere over hele landet. Klik ind på Biltorvet.dk og læs mere.