Makita hækkeklippere

Hvilken hækkeklipper skal du vælge

Hvilken hækkeklipper skal du vælge

advertorial

Skal du have en ny hækkeklipper har du grundlæggende tre forskellige at vælge imellem. Der er en manuel hækkeklipper som dog kun anbefales, hvis du kun har en meget lille hæk eller som en ekstra som er god at bruge, når du har en ekstra besværlig gren som den elektriske har svært ved at håndtere. 

Af de elektriske er der to forskellige typer. Den ene bruger el og du skal have en lang ledning. Den anden type er med batteri. Der er fordele og ulemper ved begge typer. Du kan læse og lære mere om hækkeklippere her https://www.prishammeren.dk/shop/makita-haekkeklippere-493c1.html.

Makita hækkeklippere

Batteri eller ledning

Om du skal vælge den ene eller anden løsning er ofte en vanesag. En hækkeklipper der køre på el er lettere og som kvinde, kan det være en bedre løsning end en hækkeklipper på batteri. Jo tungere en hækkeklipper, jo kortere tid kan du holde til at klippe uden at skulle holde pause. Omvendt skal man passe på ledningen og alle der har prøvet at klippe med en hækkeklipper med ledning kender til risikoen for at man kan komme til at klippe ledningen over.

Som nævnt er alternativet en batteridrevet hækkeklipper. Den er tungere på grund af batteriet, men er til gengæld mere fleksibelt og man er ikke nød til at flytte rundt på en ledning. 

En anden ulempe ved en hækkeklipper med batteri er, at batteriet kan løbe tør før du er færdig og du bliver nød til at lade det op før du kan forsætte. Heldigvis er der et alternativ her. Mange producenter af værktøj og haveredskaber producere deres produkter, hvor batteriet har samme størrelse og man kan bruge det samme batteri til alle ens redskaber, blot det er det samme mærke. Det har den fordel, at man ikke har et utal af forskellige batterier og opladere liggende.