Giv gave, der er med til at redde regnskoven

Giv gave, der er med til at redde regnskoven

Hører du til en af de mange, der føler, at det med at give gaver er blevet lidt af en forbrugsfest? At det primært bare handler om at give en masse ting til hinanden, som i rigtig mange tilfælde alligevel ikke bliver brugt? I det tilfælde er det en god ide for dig, at du ser dig om efter, hvor du kan købe nogle gaver, der giver mening. Nogle, der kan være med til at støtte et godt formål, og som derfor bare ikke ender i endnu en skuffe med ting, der ikke bliver brugt. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe gaver, er hos Verdens Skove. Et af deres vigtigste mål er “Red regnskoven”, derfor går en stor del af overskuddet fra deres gavesalg til det. Det er altså gaver, der i sig selv er med til at gøre en forskel.  

Nogle af gaverne er direkte en mulighed for dig for at hjælpe til med at redde regnskoven ved at give gaven. Det er for eksempel, når du giver et regnskovscertifikat. Det er et bevis på, at de penge, som du har givet, er med til at redde et helt bestemt område af regnskoven. Når du giver det i gave til nogen, kan de derfor hænge det op på væggen, og hver dag glæde sig over, at de har fået det i gave af dig. 

Du kan dog også finde ting hos Verdens Skove, hvis du hellere vil købe det. Det kan for eksempel være et spækbræt fremstillet i bæredygtigt træ. Det er meget smuk og er en konkret gave, som modtageren kan bruge. Samtidig går nogle af pengene til bevarelse af regnskoven, og det vil derfor stadig være en gave, der støtter et godt formål. Du kan få spækbrætterne i forskellige størrelser og dermed nemt finde frem til det rette til den, der skal have gaven.