Firma med stor erfaring kan hjælpe med lækagesporing, TV-inspektion og fejlsøgning på eltavler

Har du mistanke om, at der er hul på et af dine vandrør, ved du måske ikke helt, hvem du skal kontakte. Heldigvis findes der dog firmaer, der har specialiseret sig indenfor området. Det er for eksempel Aarhus Termografi. De har faktisk over 25 års erfaring på området, dermed kan de nemt hjælpe dig med opsporing af en række forskellige former for lækage. 

Til lækagesporing på vandrør og varmerør bruger Aarhus Termografi enten isotopvæske eller sporingsgas. Isotopvæsken er det mest effektive og kan vise, hvor en lækage er, med bare nogle få centimeters nøjagtighed. Dermed kommer det ikke til at koste særlig mange penge for dig at få udbedret skaderne. Du behøver ikke at grave en stor del af gulvet op eller rive halvdelen af væggen ned for at finde ud af, hvor lækagen er. 

Det er helt sikkert at foretage lækagesporing med isotopvæske og sporingsgas. Aarhus Termografi får jævnligt deres tilladelse fornyet, så de altid har en ny tilladelse til det. 

Få hjælp til at fejlsøge dine elgulvvarmekabler 

Er din gulvvarme holdt op med at virke, er det også Aarhus Termografi, du skal have fat i. De kan nemlig også hjælpe dig med at fejlsøge på dine elgulvvarmekabler. Igen er det muligt at gøre det med nogle meget få centimeters nøjagtighed. Dermed behøver du bare at få fjernet en enkelt flise for at få udbedret fejlen. Det vil være med til at gøre, at du virkelig sparer mange penge, når du bare skal erstatte en enkelt flise. 

Samtidig sikrer det, at din gulvvarme kommer til at virke igen i løbet af meget kort tid. Det er virkelig en stor fordel for dig, at du kan få gang i den. For findes der noget bedre end at træde ud på et dejlig varmt gulv ude på badeværelset om morgenen? Når gulvvarmen ikke virker, kommer du i hvert fald helt sikkert til at savne det. Læs mere på http://www.aarhus-termografi.dk/lkagesporing.