Find makeup til dag og aften brug online

Find makeup til dag og aften brug online

En flot makeup, lagt med sikker hånd og i de rette toner og nuancer, kan gøre en kæmpe forskel for et hvert ansigt. Med makeup kan du fremhæve dine smukkeste og mest charmerende træk, mens du skjuler de knap så heldige – for eksempel skønhedspletter, pigment fejl, ar, tør hud eller bumser.

Du kan samtidig bruge makeup til at understrege dine kindben, din kæbelinje og din næseryg, og dermed modellere dit ansigt ved hjælp af makeup. Denne teknik kaldes contouring eller highlighting, og er i særdeleshed velegnet til aftenbrug. Teknikken stammer fra den klassiske scene makeup, som især anvendes ved teatret, og er således ikke til brug i dagslys. Her skal du over i en mere dikret version af den klassiske makeup.

En god dag makeup er diskret og naturlig

Med dag makeup gør det kendte mundheld ”less is more” sig i særdeleshed gældende. Faktisk er målet med en god dag makeup, at den slet ikke skal kunne ses. Mange kvinder vælger i stedet for en tung foundation eller pudder at anvende en farvet dagcreme eller en såkaldt BB creme, som kan udjævne hudtonen, og gøre huden ensartet i overfladen.

I kombination med en transparent lip gloss, en let øjenmakeup i lyse og støvede farver samt eventuelt en svag blush er dette fuldt tilstrækkeligt til en god dag makeup. Er din hud meget besværlig, og meget lidt ensartet, kan du anvende en semi dækkende flydende foundation i stedet for BB creme – eller bruge en concealer til at dække de værste plamager.

Find din nye makeup online

Du bør ikke gemme makeup, som er åbnet, i mere end et halvt år. Her efter er det på tiden at skifte din makeup ud. Du kan finde et stort og varieret udvalg af makeup fra kendte og velansete brands i den online shop på sephora.dk