høreapparat

Find dit nye høreapparat hos en professionel høreklinik

Find dit nye høreapparat hos en professionel høreklinik

Har du gennem et stykke tid haft svært ved at høre, hvad andre siger? Savner du lyden af fuglefløjt om morgenen, når du åbner vinduet eller terrasse døren – og har du vanskeligt ved at orientere dig i trafikken, fordi du mangler noget af lydbilledet? Så er det sandsynligvis på tide, at du kontakter en høreklinik og får foretaget en høretest. Det kan nemlig sagtens være, at du har brug for et høreapparat, hvis du ikke skal lide under yderligere tab af hørelse.

Er du oppe i årene, er det meget sandsynligt, at dit høretab skyldes alders svækkelse. Du skal således ikke regne med at der er tale om en midlertidig eller forbigående tilstand – og så kan du lige så godt tage springet og investere i et moderne høreapparat.

Hvor kan jeg købe høreapparat i Falster?

Er du bosat på Falster eller i den sydøstlige del af Sjælland, kan du få foretaget såvel høre test som udmåling til høreapparat hos Hørerøret. Hørerøret er en lokale høre klinik i Stege, som gennem mange år har hjulpet glade og tilfredse kunder med at genvinde den gode del af deres hørelse.

Hos Hørerøret er du sikker på at få en på én og samme tid personlig og professionel betjening samt den mest kvalificerede rådgivning omkring valg og køb af høreapparat. Hørerøret fører kun høreapparater fra de bedste og mest anerkendte brands på markedet, nemlig Siemens, Rexton, Phonak og Unitron, og benytter sig udelukkende af state of the art udstyr til undersøgelse og diagnosticering.

Gennem analyse af dine objektive resultater og samtale med dig om dine behov kan Hørerøret hurtigt finde frem til den model som kommer til at passe dig bedst. Hos Hørerøret er dine ører således i trygge og professionelle hænder – og du vil ikke fortryde, at du valgte Hørerøret som din høre klinik!

Du kan læse mere, og få en tid til høre test, på hoereroeret.dk