gulvafslibning på Fyn

Find den bedste og billigste gulvafslibning på Fyn

Find den bedste og billigste gulvafslibning på Fyn

advertorial

Er du træt og ked af at se på dit gamle, slidte trægulv, som med årene er blevet noget flosset i overfladen? Så har du sikkert overvejet at skifte det ud.

Indretnings moden er et flygtigt fænomen som i disse år foreskriver et urbant og industrielt look. Derfor må mange ellers fine og sunde trægulve lade livet til fordel for en belægning af beton, cement eller epoxy som er med til at skabe det helt rigtige udtryk.

Mange bolig ejere vælger at lade de fine trægulve skifte ud med klik parket i syntetisk laminat, som godt kan ligne træværk og som samtidig er lettere at rengøre. Og så er der dem der vælger at lade hele trægulvet brække op for at få anlagt et spritnyt en af slagsen.

Bevar dit gamle trægulv – det betaler sig

Der er dog absolut ingen grund til at ty til så drastiske metoder hvis det handler om at få et flot gulv på ny. Dit slidte og snuskede trægulv er sandsynligvis stadig i fin stand neden under alle de grimme pletter og skrammer.

gulvafslibning på Fyn

Det er blot et spørgsmål om at fjerne den øverste del af træværkets overflade. Og dette kan du gøre med hjælp fra en gulvmand som kan udføre en grundig og effektiv gulvafslibning.

Hvad er en gulvafslibning?

En gulvafslibning er en procedure ved hvilken de øverste få millimeter af træværket på skånsom vis fjernes ved hjælp af sandpapir, monteret på en slibe rondel som roterer i det vandrette plan. Da de værste skønhedspletter netop ikke stikker meget dybere end et par millimeter vil en gulvafslibning være fuldt tilstrækkeligt til at få gjort kål på disse.

Du vil blive overrasket over hvor flot dit gamle trægulv bliver af en gulvafslibning, som efterlader overfladen glat og ensartet. Og med en plejende efterbehandling kommer gulvet til at skinne som nyt.

Find prisen på en gulvafslibning fra Gulvkanonen her.