boligadvokat

Få råd og vejledning af en boligadvokat

Få råd og vejledning af en boligadvokat

advertorial

Det er ikke kun boligkøbere der med fordel kan hyre en boligadvokat, når de skal købe en ny bolig. Som sælger kan du også med fordel få til en boligadvokat og få råd og vejledning inden du sætter din bolig til salg. Du kan blandt andet få råd og vejledning til hvordan du bedst kan få solgt din bolig.

En ejendomshandler har ofte flere muligheder. Du kan overlade det hele til ham eller selv gøre en del af arbejdet. Hvilken løsning der passer bedst, kan din boligadvokat hjælpe dig med at finde. Du kunne f.eks. få hjælp af en boligadvokat i Randers. Du kan også få hjælp af din boligadvokat til at forhandle med ejendomsmægleren, så du får en bedre pris end den de reklamere med.

En boligadvokats andre opgaver

En boligadvokat er en jurist der har speciale i bolighandel, så han er god at have med, hvad enten du skal sælge eller en købe en bolig. En boligadvokat kan blandt andet hjælpe dig når du skal forhandle med køber (eller sælger) han kan gå med i banken og være med til at sikre at du får det bedst mulig boliglån, som det er muligt at forhandle sig til.

En anden vigtig opgave en boligadvokat er involveret i er at få omdannet køberaftalen til et skøde. Skødet skal tinglyses af Tinglysningsretten. Den del betales af køber og består af et fast gebyr og en promille af købssummen. Både sælger og køber skal underskrive ved hjælp af NemID og først når skødet er tinglyst er boligen købers. Det tinglyste skøde er hans bevis på boligen er hans. Danmark var det første land i verden der startede med at tinglyse digitalt. Som køber er det vigtigt at du får tinglyst så hurtigt som muligt, for sælgers kreditorer kan ellers tage pant i boligen.