Få bedre råd til din ønskebil med et online billån

Få bedre råd til din ønskebil med et online billån

Ved køb af ny bil er det ikke ualmindeligt, at bilkøber optager et såkaldt bil lån. Et bil lån er en måde, hvorpå du kan finansiere købet af den nye bil – enten helt eller delvist. Priserne på nye biler er i Danmark nemlig ret høje, hvilket mestendels skyldes afgifter og skatter, pålagt af staten. De færreste kan således betale en ny bil kontant – og derfor er bil lån en oplagt mulighed.

Med et bil lån giver du som låntager udbyderen af lånet pant i bilen – lidt på samme måde, som når du som boligkøber optager et bolig lån, og boligen således fungerer som sikkerhed for lånet. For långiver betyder det, at der stilles sikkerhed for bil lånet, hvilket i praksis for dig betyder lavere rente og muligheden for at låne et højere beløb, end du vil kunne med et almindeligt forbrugs lån.

Hvornår er det aktuelt for mig at optage et bil lån?

Hvis du står for at skulle købe en bil, og ikke ønsker at lade dig nøje med en billig eller en brugt bil, kan det blive nødvendigt for dig at optaget et bil lån. Er du og din familie afhængig af at have et stabilt køretøj til rådighed for dagligdagens transport, og skal bilen have et vist niveau af drift sikkerhed og tryghed, er det en god idé at investere i en ny bil i en af de større klasser.

Har du – i lighed med størstedelen af de gennemsnitlige lønmodtagere i Danmark – ikke de rede finanser til at betale bilen kontant, vil et bil lån være en oplagt mulighed. Og uanset din økonomiske situation vil du altid kunne finde et bil lån som passer til dine og din families behov. Hos Ikano Bank kan du tilmed ansøge om et fordelagtigt bil lån uden udbetaling.

Læs mere, og ansøg om bil lån online, på ikanobank.dk