En indføring i, hvad vakuum terapi er

En indføring i, hvad vakuum terapi er

Lad os komme direkte til det spørgsmål, du nok ligger inde med, når du har læst rubrikken her: hvad dælen er vakuumterapi for noget?

Vakumterapi er faktisk ikke så besværligt at forklare, selvom det kan se voldsomt ud med udstyret, man skal benytte.

For modsat for eksempel zoneterapi, psykoterapi og massage for at nævne nogle terapiformer, hvor man ikke skal bruge mange andre remedier og udstyr til at udføre det, så er der ved vakuumterapi brug for at bruge et monstrum af et aggregat, der i sig selv kan ligne noget, man bruger på et hospital.

Både tæt på og nært kan udstyret ligne en skanner, man bruger til at lave mr-skanninger med eller røngtenundersøgelser med, men dog skal kun det halve af kroppen ind i denne maskine, og der er tale om den nedre del af kroppen.

Dog er denne maskine udelukkende lavet med henblik på brug ved vakuumterapi, og det vil man oftest tydeliggøre på den, selvom man bestemt kan forveksle den.

Heldigvis er der ikke noget farligt ved at lægge sig halvt ind i denne maskine, selvom den følgende beskrivelse kan virke omfangsrig, så er det ikke skadelig, men tværtimod helbredende, som mange mennesker har givet udtryk for gennem tiden.

Og det er bestemt ikke noget så nyt, at det kun findes i begrænset omfang i landet eller udlandet, så man skal rejse langt efter at benytte sig af denne terapiform. Man kan blandt andet få vakuum terapi i Aars.

Man lægger så den nedre del ind i denne maskine, hvorefter der bliver lukket tæt sammen om en, uden det kommer til at gøre ondt på nogen måde, og man er også ved bevidsthed under hele behandlingen. Den øvre del af kroppen er jo ikke inde i maskinen, så man kan snakke med behandleren eller andre omkring en.

Derefter skiftesvis ændrer man på trykket på den nedre del af kroppen fra lavt til højt tryk. Denne styrkes så blodtilstrømningen i kroppen, hvilket er med til at hindre arteriesygdomme og øge blodtilførslen i kroppen.