En guide til at vælge den rette VVS

En guide til at vælge den rette VVS

Når du skal hyre en VVS’er til en opgave i hjemmet eller i virksomheden, kan det være rart at vide, hvad du evt. bør overveje for dit endelige valg. Vi har derfor taget os lidt spalteplads til at lave en lille guide til, hvilke overvejelser du kan gøre dig, når du skal hyre en VVS’er. En VVS’er er en beskyttet titel. Det kræver først og fremmest en faglig baggrund samt en autorisation, for at man må udføre arbejde på vegne af en virksomhed. Du kan derfor forvente, at en autoriseret VVS’eren har den nødvendige faglig viden, ekspertise og kendskab til den nyeste teknologi. Det en en autorisation der skal fornyes og godkendes løbende hos tilsynsmyndighederne, hvor den enkelte VVS’er skal kunne leve til en række høje standarder og krav, der forventes af dem. Grunden til dette, er blandt andet fordi at nogle opgaver er lovpligtigt, at de bliver udført af en autoriseret VVS’er.

Vi anbefaler derfor, at du vælger en autoriseret VVS’er, når du skal have udført en opgave. Det kan dermed også give dig sikkerhed for at din forsikring dækker, hvis der skulle opstå en vandskade eller en anden skade, som er forårsaget af det udførte arbejde. En forsikring kan blive besværlig at samarbejde med, hvis det viser at være noget du selv har løst eller fået en bekendt til at udføre.

Vælg en VVS’er, der er medlem af en garantifond

Uanset om det er nybyg eller der skal udføres en renovering i hjemmet, kan en VVS’er være behjælpelig med at sikre, at alt VVS-arbejde er udført korrekt og efter de gældende regler. Der kan dog opstå misforståelser, sjusk, fejl eller mangler, men ved at vælge en VVS’er, der er medlem af en garantifond, kan du have helt ro i maven. Skulle der opstå nogle twist eller fejl, er du dækket af både din forsikring og en garantifond, der straks går ind og dækker dette. Hos https://www.rogen.dk/vvs.aspx er du i trygge hænder.