label m

Diamond Dust - luksus i største stil!

Diamond Dust - luksus i største stil!

Har du prøvet “Diamond Dust Shampoo” fra label.m? Ikke? Så er det på tide! Diamond Dust Shampoo er en eksklusiv og gennemført luksuriøs shampoo, udviklet til at fjerne urenheder og afsløre bløde, glansfulde og skinnende lokker – hver gang!

Med det helt unikke “Micro-Diamond Complex”, udviklet af det talentfulde team hos label.m, indeholdende (ægte!) diamanter, perlestøv, champagne og olie udvundet af rosenblade, exfolierer shampooen hvert enkelt hårstrå og fjerner toksiner.

Mikroskopiske partikler, diamantstøv, giver mulighed for at penetrere hårsækken og herved give det mest optimale resultat. Håret efterlades renset med et sundt udseende og højglans.

Shampooen er fri for både parabener og sulfater.

Men ikke nok med det – label.m har også en balsam; “Diamond Dust Leave in Conditioner”. En let og luftig spraycreme, der blødgør og beskytter. Denne balsam indeholder også – ligesom shampooen – det eksklusive “Micro-Diamond Complex”, og håret bliver mere modstandsdygtigt, mens kokosolie giver det nyt liv med et vitalt boost fra rod til spids. Håret bliver silkeblødt, gennemfugtet og vil stråle af sundhed! Begge produkter passer til alle hårtyper.

Produkterne fra label m kan købes på smukkere.dk til fordelagtige priser – men ikke nok med det! Her kan du også finde “Diamond Dust Body Lotion”! Forkæl både hår og hud med denne vidunderlige kropslotion, der får din hud til at stråle! Iblandet er perlemor der giver det mest vidunderlige skinnende touch. Perfekt til en festlig aften ude eller blot en tur til stranden. Huden bliver desuden silkeblød, og du vil føle dig som en gudinde!

Besøg smukkere.dk med det samme og forkæl dig selv – du fortjener det med sikkerhed! Smukkere.dk har et bredt sortiment, og du vil med garanti finde lige præcis det, du leder efter. Ydermere forhandles alt til yderst fordelagtige priser, og ved at handle her, vil der med garanti være penge at spare – og så kan du jo tillade dig at købe lidt mere!