Det bliver måske endnu lettere i fremtiden at lave betonknusning

Vi er kommet langt med at lave betonknusning og metoder til at gøre det med. Se blot her: https://www.heagermaskinstation.dk/nedbrydning.aspx 

Nu kan man sige, at beton som sådan ikke er en gammel opfindelse, hvis man ser i det store billede af, hvordan mennesker har haft materialer til at bygge med, men det at dekonstruere ting har vi gjort længe, og det adskiller sig ikke meget fra, at man også kan gøre det med beton.

Tidligere måtte man nøjes med hakker, økser og lignende, der næsten gav mindelser om, at man havde de mennesker i fangedragter i fængsler, der blev sat til opslidende arbejde – forskellen er her blot, at folk får løn for det.

Det kan stadigvæk være, man må tage mere manuelle metoder i brug, når man skal knuse beton, men ellers har man maskiner, der kan smadre beton, om det skal blive til mindre bestanddele eller helt små bidder.

Men hvordan kan man gøre det i fremtiden?

I fremtiden bliver det måske endnu mere præcist

Vi skal ikke til at lege med tanken om, at man måske i fremtiden har sådan nogle ting som, at man kan transformere betonen til sit endelige sted, hvor det skal ligge, og man helt kan eliminere det op i atomspaltning for at komme af med det.

Det hører til i science fiction-romaner.

Men vi tør godt gætte lidt på, at selvom man virkelig har gode metoder til at knuse beton meget fint nu om dage, så bliver det aldrig helt ensartet.

Det er måske lidt charmen, hvis man skal bruge det til at lægge ud, men hvis man skal bruge det til noget specifikt i størrelse eller lettere kunne stable det, så er det ikke så smart.

Måske byder fremtiden derfor på metoder, der kan knuse betonen i små dele, som er meget præcise i målene og ensartet.

Man indtænker måske allerede dette, når man skaber betonen.