kay bojesen

Dekorer dit hjem med Kay Bojesen

Dekorer dit hjem med Kay Bojesen

Det er blevet lidt af en trend, og der er også gået helt sport i det med at indrette sit hjem hyggeligt og pænt. Det skal helst være med de helt rigtige produkter, i de helt rigtige mærker. Det handler både om at have pæne ting i sit hjem, men også om at skabe sig en stil.

Indret med Kay Bojesen

Det ikoniske danske brand byder på et væld af flotte figurer, plakater, ting til børn og til køkkenet. Næsten alt sammen i træ! Dét er blevet et varemærke, som du kan kende brandet på. Træ er især blevet populært i de seneste år. Fordi det er med til at skabe det her nordiske look, som mange stiler efter at opnå i deres hjem. En nordisk stil er nemlig indbegrebet af det simple og det hyggelige. De mange ikoniske figurer og elementer fra Kay Bojesen er både noget, der minder os om fortiden, men som også lader os leve i nuet med den simple, nordiske stil. Det er noget, der skaber sjæl og man kan give traditionerne videre til sine børn.

Her finder du et stort udvalg af Kay Bojesen

Leder du efter Kay Bojesen figurer og ting til hjemmet online? På designklassikershop.dk kan du finde et rigtig stort udvalg af produkter fra mærket. Der er Kay Bojesen aber, biler, børneting, fugle, garder, juleting, menageri, måger, plakater og andre trædyr. Det er lige stedet for dig, der er stor fan af det æstetiske danske brand. Du kan gå på opdagelse i alt fra Kay Bojesen på designklassikershop.dk. De tilbyder endda også fri fragt, når du køber for over 499 kr. – det er derfor endnu nemmere end at gå til din lokale isenkræmmer. Du kan i stedet få dine favorit figurer og ting til hjemmet fra Kay Bojesen leveret lige til døren.