Brug dit hoved, når du skal finde en maler

Det er let at komme til at gå med hovedet under armen og stole blindt på, at en hvilken som helst håndværker kan løse din opgave til UG. Men tag dig hellere sammen; brug dit hoved, så du får en god oplevelse for dine penge.

Skal du finde en maler, der kan male din vægge derhjemme? Eller måske et malerfirma der kan male træværket? Uanset hvad du har brug for hjælp til, skal du tænke dig om, inden du hyrer en maler – du skal tjekke, om firmaet får gode anmeldelser, og ikke mindst om prisen er fair og stemmer overens med kvaliteten.

Brug google og trustpilot

Som en start kan du sagtens bruge google til at undersøge, hvilke malerfirmaer der er i dit lokalområde. Hvordan fremstår de på deres hjemmeside, og bruger de siden eller Facebook til at vise, hvad de laver? Når en virksomhed viser sit arbejde frem, er det en indikation af, at de er stolte af arbejdet – og at det er så godt, at det kan tåle en fremvisning.

Efter google kan du bruge trustpilot til at undersøge, om de virksomheder du umiddelbart fald for, også får gode karakterer af kunderne? Du skal ikke blive bange for en enkelt dårlig anmeldelse eller to, men hæfte dig ved den generelle holdning.

Herefter er det tid til at indhente tilbud, og du bør som udgangspunkt indhente tre af slagsen. På den måde har du noget at sammenligne med, ligesom du har mulighed for at tale med flere forskellige malere, så du kan få en fornemmelse af, om de forstår din opgave og om de mener, de kan løse den på professionel vis. 

Til sidst når du skal vælge, skal du ikke være bange for at lytte til din mavefornemmelse – den plejer at tale sandt. 

Vil du vide mere om malerarbejde eller have gode råd med på vejen, så kig forbi denne side: https://malerkanonen.dk/maler-roskilde/