Bevar dine tænder intakte hele livet - husk dine tandlæge besøg

Bevar dine tænder intakte hele livet – husk dine tandlæge besøg

Lider du af tandlægeskræk – og afholder din angst dig fra at gå til tandlægen? Har du ikke været på besøg hos din tandlæge i flere år, selv om du godt ved at du burde? Og har du mistanke om, at du muligvis har et hul i en tand, begyndende betændelse i tandkødet, eller et andet problem i din mundhule? Så kan du med fordel booke tid hos din lokale tandlæge allerede i dag. For i modsætning til hvad du måske forestiller dig, er din tandlæge særdeles godt rustet til at håndtere din tandlægeskræk.

Hvad kan min tandlæge hjælpe mig med?

For de fleste mennesker gælder, at deres tandlægeskræk grundlægges i barndommen. Når man er lille og forsvarsløs, kan et tandlægebesøg godt være en meget voldsom oplevelse. Hvis man samtidig har haft problemer som for eksempel huller i tænderne (karies), en øget forekomst af tandsten, eller andre lidelser, som kræver lidt mere end blot rutinemæssig tandrensning og eftersyn af tænder og tandkød, kan angsten for tandlægen være forværret.

Det er de færreste, som ligefrem nyder at ligge i stolen med munden fuld af hårde instrumenter. Og for mennesker med tandlægeskræk er dette scenarie direkte angst fremkaldende. Din tandlæge ved godt, hvad du går igennem, og vil derfor sætte ekstra tid af til din behandling. Tandlæge besøget kommer til at foregå i netop det tempo, du ønsker- og du kan til hver en tid sige stop og bede om en pause. En dygtig tandlæge vil udvise fuld forståelse for din situation, og vil ikke gå på kompromis med dit velbefindende.

Hvor finder jeg en tandlæge med speciale inden for tandlægeskræk?

Er du bosiddende i Ringsted eller omegn, er tandlæge Martin Aaside det oplagte valg for dig, som lider af tandlægeskræk. Du kan kontakte Martin og bestille tid til din indledende konsultation på http://martinaaside.dk/